Οδηγείστε την ενέργεια, τη συνειδητότητα, και την προσωπική σας εξέλιξη σε ένα επόμενο επίπεδο κατανόησης και χτίστε την ικανότητά σας, για την αισιόδοξη ροή της ζωτικής δύναμης.

Στην καρδιά της θεραπείας υπάρχει η ενέργεια. Μέσα από τους αιώνες έχει ονομαστεί πολλές φορές: πράνα, τσι, κι, λίμπιντο, οργόνη.. Είναι το θεμέλιο της Κινεζικής Ιατρικής και της γιόγκα, των ολιστικών μεθόδων υγείας και των πολεμικών τεχνών.

Η φόρτιση * αποτελεί τη πηγή της βασικής μας ζωτικότητας. Ενδυναμώνει τις ζωές μας, όπως ο ηλεκτρισμός τρέχει στα κομπιούτερ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την φόρτιση, που είναι διαθέσιμη για μας με υγιείς και θετικούς τρόπους, ειδάλλως μπορεί επίσης να είναι σύντομης διάρκειας και μας οδηγεί σε κατάρρευση.

Όταν υπάρχει φόρτιση, το ξέρετε. Μπορεί να είστε φοβισμένοι ή εξιταρισμένοι, σεξουαλικά διεγερμένοι ή να αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να βάλετε τα κλάματα. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην αγωνία ή σε καταναγκαστικές συνήθειες ή να έχετε δυσκολία να διαχειριστείτε τη « φόρτιση» σε μια αντιπαράθεση. Ίσως, είστε συχνά αγχώδης και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τη φόρτισή σας.

Ή, είστε από τα άτομα που δεν έχουν αρκετή φόρτιση-και τα πάντα σας φαίνονται κοπιαστικά. Αισθάνεστε κουρασμένοι και στραγγισμένοι, ή απλά αισθάνεστε καταβεβλημένοι.

Η φόρτιση μπλοκάρει όταν υποφέρουμε από τραύμα και χάνει την ισορροπία της, όταν αρρωσταίνουμε.( Επίσης, είναι αυτή που μας κρατά σε σχέση, στα καλύτερα ή στα χειρότερα.)

Όλα αυτά είναι παραδείγματα σχετικά με το ρόλο, που παίζει στη ζωή μας η φόρτιση.

Όταν μαθαίνουμε να ισορροπούμε, να ανοίγουμε και να ενοποιούμε τη φόρτισή μας, οδηγεί σε βαθιά και μετασχηματιστική θεραπεία.

Τέλος, όλοι θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι της ζωής μας, χρησιμοποιώντας και διαχειρίζοντας, κατάλληλα, την ζωτική μας δύναμη. Αυτό σημαίνει, ότι έχετε την ικανότητα να βρίσκεστε στο κέντρο της φόρτισής σας, ότι κι αν συμβαίνει. Αυτό το κέντρο ανεβάζει ψηλά και κάτω, τον πυρήνα σας, όπου εδράζουν οι ενεργειακές σας αποθήκες.

Όπου «φόρτιση» βλέπε και τις έννοιες: μπαταρία και ευθύνη.

Mετάφραση: Χρυσή Μπέρου

Πηγή: internet/https://www.berou.gr/