Εδώ είναι 7 σημάδια που έχετε ένα πνευματικό δώρο (και πώς αυτό αλλάζει τα πάντα)
 από το άρθρο του Insight State's

Σε όλους στη γη έχει δοθεί ένα πολύτιμο πνευματικό δώρο για κοινή χρήση με τον κόσμο. Δυστυχώς, πολλοί από εμάς περνάμε τη ζωή χωρίς να γνωρίζουμε τι είναι το δικό μας.

Εάν είστε εσείς, μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε αβέβαιοι, χαμένοι ή ανεκπλήρωτοι. Αυτά τα συναισθήματα είναι φυσικά, γιατί η γνώση για τα έμφυτα δώρα μας μπορεί να βοηθήσει να δώσει ανανεωμένο, βαθύτερο σκοπό στη ζωή μας.

Εδώ, διερευνούμε τις 7 εμπειρίες που μπορεί να σας στέλνει το σύμπαν, να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε το δικό σας δώρο και να το καλλιεργήσετε με έναν ισχυρό, εμπνευσμένο νέο τρόπο.

Συγχρονικότητα
Εστιάζεται επανειλημμένα η προσοχή σας σε κάτι ή σε κάποιον; Καλέστε τη διαίσθηση, σύμπτωση, ή μια κλήση που τοποθετείται στο πνεύμα σας για να κάνετε κάτι - ό, τι κι αν είναι, αυτό το είδος συγχρονισμού μπορεί να είναι ο τρόπος της ψυχής σας να σας πει να δώσετε προσοχή.

Αυτές οι σημαντικές μικρές συμπτώσεις μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Το σύμπαν σας δίνει λίγο αντίχειρες για να σας πει ότι ό, τι κι αν κάνετε, πηγαίνετε στη σωστή κατεύθυνση.

Ο συγχρονισμός είναι επίσης μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Μόλις γίνετε ανοιχτοί σε αυτό, και το φυσικό σας σώμα συντονίζεται με το πνευματικό σας ον, μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε παντού μικρά σημάδια.

Κλήσεις νωρίς το πρωί
Τα μεσάνυχτα μπορεί να είναι η ώρα μάγισσας, αλλά οι 3 π.μ. είναι η ώρα σύνδεσης. Εάν ξυπνάτε εκείνη την ώρα σε τακτική βάση, θα μπορούσε να είναι ότι το σύμπαν προσπαθεί να πάρει λίγο μόνο χρόνο μαζί σας. Ως ένα από τα σημάδια που έχετε ένα πνευματικό δώρο, αυτές οι κλήσεις αφύπνισης έρχονται συχνά με μηνύματα ή συναισθήματα που μπορούν να σας εμπνεύσουν.

Αντί να ενοχλείτε από την κλήση αφύπνισης νωρίς το πρωί, αγκαλιάστε το. Νιώστε άνετα και ακούστε - μπορεί να υπάρχει κάτι που το σύμπαν προσπαθεί να σας πει.

Όνειρα

Είμαστε στα πιο ευάλωτα και δημιουργικά μας όταν κοιμόμαστε. Όπως είπε κάποτε η Σταχτοπούτα, «Ένα όνειρο είναι μια επιθυμία που κάνει η καρδιά σου».

Καθώς κοιμόμαστε, ο εγκέφαλος λειτουργεί μέσω οποιωνδήποτε ζητημάτων, αναποδογυρίζοντάς τα και εξετάζοντας τρόπους για τους οποίους ενδέχεται να μην έχουμε χρόνο ή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα οράματα και οι ιδέες μπορούν να μας έρθουν πιο εύκολα.

Ένα όνειρο και μόνο δεν είναι αρκετό. Αυτό που μετράει είναι πώς ακούμε - και ερμηνεύουμε - αυτό το όνειρο. Θα ακολουθήσετε τη δική σας και θα δείτε πού οδηγεί; Εάν είχατε ένα όνειρο για κάποιον, θα επικοινωνήσετε μαζί του; Ή θα κάνετε ό, τι πολλοί από εμάς κάνουμε όταν δεν προσπαθούμε να συντονίσουμε τα πνευματικά μας δώρα και να το απαρνηθούμε ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την ημέρα;

Οράματα

Τα οράματα μπορούν να σημαίνουν πολλά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους: ξαφνικό προαίσθημα, μια εικόνα στο κεφάλι σας ή ντζα νου.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το déjà vu είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι από το πνεύμα σας ότι αυτό το μέρος του ταξιδιού σας είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων - και ως εκ τούτου, ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

Εφιάλτες

Αν και δεν αισθάνονται καλά εκείνη τη στιγμή, οι εφιάλτες μπορεί να είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά σημάδια ότι έχετε ένα πνευματικό δώρο.

Το σύμπαν ξεκινά να μας ψιθυρίζει - παρέχοντας σπόρους που μπορούμε να καλλιεργήσουμε και να μεγαλώσουμε. Εάν αγνοήσουμε τους σπόρους, το σύμπαν αρχίζει να στέλνει πιο δυνατά σήματα έως ότου δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε πια.

Οι εφιάλτες είναι ένα από τα σήματα που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Εάν το πνεύμα δεν μπορεί να σας φτάσει στις πρώτες δοκιμές, το να ξυπνήσετε με ένα χτύπημα μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να ανοίξετε τα μάτια σας - κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

διαίσθηση

Ιδιαίτερα συνηθισμένο σε άτομα με κατανόηση , αυτό είναι ένα ιδιαίτερα πολύτιμο σημάδι που έχετε ένα πνευματικό δώρο.

Εάν ξοδεύετε χρόνο με κάποιον και αισθάνεστε μια συναισθηματική απάντηση που δεν συνδέεται με τη συνομιλία ή την εμπειρία που έχετε, μπορεί να είναι ένα σημάδι για να σκάψετε βαθύτερα. Η χρήση της διαίσθησής μας με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε τη σύνδεση με κάποιον.

Ευτυχία χωρίς λόγο

Όσον αφορά τα σημάδια που έχετε ένα πνευματικό δώρο, αυτό είναι το προσωπικό μου αγαπημένο.

Δεν κάνατε ποτέ τίποτα και ξαφνικά αισθανθήκατε ρίγη ευτυχίας ή λίγο ενθουσιασμό χωρίς λόγο;

Τα παιδιά το βιώνουν πολύ - ως ενήλικες, τείνουμε να το μειώσουμε σε υπερβολική ενέργεια ή υπερβολική ζάχαρη.

Ωστόσο, όταν συνδέεστε με το πνεύμα σας, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τι ήδη δέχονται πολλοί: ότι αυτές οι φυσαλίδες αγνής χαράς που περνούν από εμάς είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι από το πνεύμα μας ότι πλησιάζουμε σε μια εποχή ευδαιμονίας και ειρήνης το ταξίδι μας.

Και δεν χρειαζόμαστε όλοι λίγο περισσότερη ευδαιμονία στη ζωή τους;

Τελικές λέξεις
Όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι με το πνευματικό σας δώρο, μπορεί να αισθανθείτε μια άμεση αίσθηση αναγνώρισης ή ανακούφισης. Αυτό είναι ένα υπέροχο σημάδι.

Καθώς κερδίζετε εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, αρχίζουν να συμβαίνουν μαγικά πράγματα.

Η διαίσθησή σας μεγαλώνει.

Η πνευματική σας εμπιστοσύνη ανεβαίνει.

Γίνεστε πιο ανοιχτοί στη γνώση και την καθοδήγηση.

Και γίνεστε πιο ικανοποιημένοι ως ένα πνευματικό ον σε αυτό το φυσικό ταξίδι στη ζωή.

https://www.insightstate.com/