Το δυναμικό του αγγελικού ρέικι βρίσκεται στο πεδίο των άπειρων πιθανοτήτων το οποίο ανοίγει κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς και κατά την εφαρμογή του αγγελικού ρέικι σε μια θεραπευτική συνεδρία.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων πραγματοποιούνται ενεργειακοί συντονισμοί οι οποίοι δίνουν πρόσβαση στη θεραπευτική ενέργεια των αγγέλων και στο αγγελικό πεδίο με το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να έρχονται σε επαφή και να συν-δημιουργούν.

Οι συντονισμοί στο αγγελικό ρέικι δίνονται απευθείας από το αγγελικό βασίλειο στους συμμετέχοντες πιστοποιώντας την αγνότητα της ενέργειας και τον υψηλότερο συντονισμό σε αντίθεση με άλλα συστήματα ρέικι όπου οι συντονισμοί φιλτράρονται και μεταδίδονται μέσα από τη συνειδητότητα του δασκάλου.

Σε κάθε σεμινάριο πραγματοποιούνται δύο ενεργειακοί καθαρισμοί από το κάρμα, αρνητικά μπλοκαρίσματα και περιοριστικές ενέργειες. Αυτοί οι καθαρισμοί έχουν άμεση καθαρτήρια επίδραση στα ενεργειακά σώματα και το φωτεινό σώμα και ανεβάζουν τους κραδασμούς ώστε να πραγματοποιηθεί έπειτα η συγχώνευση με την αγγελική συνειδητότητα.

Επιπλέον εδραιώνεται η σύνδεση με τους αναληφθέντες Δασκάλους και τους γαλαξιακούς δασκάλους, δίνοντας πρόσβαση σε άλλες θεραπευτικές ενέργειες και δυνατότητες. Έπειτα ακολουθεί συντονισμός και συγχώνευση με την αγγελική δόνηση και τους θεραπευτές αγγέλους.

Σε κάθε σεμινάριο πραγματοποιούνται δύο συντονισμοί (1ος - 2ος βαθμός και 3ος - 4ος βαθμός αντίστοιχα για κάθε σεμινάριο). Εδώ οι αγγελικές διάνοιες αγκυροβολούν στη συνειδητότητα του ατόμου τα παραδοσιακά σύμβολα του ρέικι και μη, τα οποία δίνονται από το αγγελικό επίπεδο και ενεργοποιούνται στα επτά επίπεδα της μορφής και της θεϊκής μορφής.

Στο αγγελικό ρέικι αντιλαμβανόμαστε τα σύμβολα ως οχήματα για τις αρχετυπικές ενέργειες της Δημιουργίας. Είναι πολυδιαστιασιακές πύλες της συνείδησης. Δεν χρειάζεται να τα απομνημονεύσετε ή να τα ζωγραφίζετε. Από τη στιγμή της εναρμόνισης στο αγγελικό ρέικι οι συμμετέχοντες έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά οποτεδήποτε χρειάζεται και η δράση τους καθοδηγείται αυτόματα από τους αγγέλους θεραπευτές.

Αυτές οι εναρμονίσεις πυροδοτούν μια μεταμορφωτική διαδικασία καθώς προκαλεί όλα τα δυσαρμονικά μοτίβα να επανέλθουν σε ευθυγράμμιση με την τελειότητα.

Αυτό επηρεάζει όχι μόνο την ανύψωση της ενέργειας του ατόμου, αλλά μεταμορφώνει το DNA, το φωτεινό σώμα, διευρύνει την αντιληπτικότητα, επανασυνδέει με το Όλο και πολλά περισσότερα που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε με τον περιορισμένο μηχανισμό των αισθήσεων. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο κάθε συμμετέχων συνδέεται με ένα άγγελο θεραπευτή που τον συνοδεύει σε όλες τις θεραπείες που πραγματοποιεί.

Η συγχώνευση με την αγγελική δόνηση και τον Θεϊκό Νου όπως πραγματοποιείται στο αγγελικό ρέικι το κάνει μοναδικό. Εδώ οι συμμετέχοντες γίνονται ένα με την αγγελική ενέργεια και τη θεϊκή διάνοια, και από αυτό το επίπεδο και τις δυνατότητες που παρέχει πραγματοποιούνται όλες οι θεραπείες.

Το να γίνεσαι ένα με τους αγγέλους θεραπευτές και να συν-δημιουργείς μέσα στο αγγελικό πεδίο διαφέρει εντελώς από το να εφαρμόζουμε οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδο και να ζητούμε βοήθεια από τους αγγέλους.

Το αγγελικό ρέικι λειτουργεί για οποιοδήποτε θέμα ή κατάσταση θέλετε να μετατοπίσετε. Πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά τα σεμινάρια έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει και ανακαλύπτουν ένα βαθύτερο νόημα ύπαρξης.

Σε άλλους αφυπνίζει τα προσωπικά τους χαρίσματα και βοηθά να ανακαλύψουν το προσωπικό τους μονοπάτι και το σκοπό της ζωής τους, φέρνει μεγαλύτερη ολοκλήρωση, ηρεμία, διαύγεια, κατανόηση και ανανέωση.

Είναι ένας αστείρευτος και ανεκτίμητος θησαυρός μέσα από τον οποίο θα αντλείτε καθημερινά. Οι άγγελοι και το πεδίο του θεϊκού νου βρίσκονται εκεί πάντοτε 24 ώρες την ημέρα! Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα σύγχρονο σύστημα θεραπείας που υποστηρίζεται από την αρχαία σοφία και το νέο τρόπο σκέψης.

Οι ρίζες του προέρχονται από την εποχή της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας, όταν οι άγγελοι και οι άνθρωποι ήτανε ένα. Αυτή την εποχή αφυπνίζεται ξανά αυτή η γνώση και η δυνατότητα να συνδεθούμε ξανά με τις ανώτερες σφαίρες του πνεύματος.

Σκεφτείτε για λίγο, πως θα ήταν να συγχωνεύεστε με τη ζωντανή παρουσία των αγγέλων; Πως θα νιώθετε αν αισθανόσασταν τώρα τις ενέργειες των αγγέλων να σας αγκαλιάζουν;

Για να κατανοήσετε πραγματικά τη σπουδαιότητα αυτού του συστήματος, χρειάζεται να το βιώσετε. Εάν ασκείτε οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική τεχνική, εάν θέλετε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας, να συνδεθείτε με τους αγγέλους με ένα βαθύ τρόπο, το Αγγελικό Ρέικι σας παρέχει νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης που μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε.

https://www.angelshouse.eu/