Χιλιάδες είναι πλέον οι Έλληνες που επιλέγουν τις Εναλλακτικές Διακοπές ως κύριο προορισμό ξεκούρασης, αναψυχής και αναζωογόνησης. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τους προορισμούς και τις προτάσεις των διοργανωτών θα παρατηρήσουμε ότι δεν αναφερόμαστε απλά σε «εναλλακτικές» αλλά σε ιδανικές διακοπές.

Παρακάτω αναλύουμε τους 5 σημαντικότερους λόγους που οι εναλλακτικές διακοπές αποτελούν σήμερα πρότυπο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο:

1 Προσφέρονται σε όλους τους διαθέσιμους χρόνους

Στους προορισμούς θα βρείτε από μονοήμερες εκδρομές, διήμερα μικρά retreats μέχρι 10ήμερες προτάσεις που αφορούν ποικίλες δραστηριότητες, εκπαιδευτικά προγράμματα και διασκέδαση

2. Προτάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε προϋπολογισμό

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να περάσετε 7 μέρες στην υπέροχη Χαλκιδική, δίπλα στη θάλασσα, με όλα τα γεύματα και με επιπλέον δραστηριότητες με κόστος μόλις 200€; Κι όμως… θα βρείτε κι αυτή την επιλογή! Θέλετε κάτι με περισσότερη πολυτέλεια όπως πισίνα, πολυτελές εστιατόριο και απαράμιλλη θέα; Κι αυτό θα το βρείτε στο ανάλογο κόστος.

3. Πληρώνετε πολύ λιγότερα και παίρνετε πολλά περισσότερα

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, ένας οικονομικός ή ένας ακριβός προορισμός, ένα είναι το σίγουρο, θα καταβάλλετε πολύ μικρότερο αντίτιμο από ότι εάν το διοργανώνατε μόνοι σας. Κι αυτό συμβαίνει διότι απλούστατα οι διοργανωτές κλείνουν συγκεντρωτικά πακέτα υπηρεσιών των οποίων το κόστος μπορεί να είναι μέχρι και 80% πιο οικονομικά.

4. Για όλα τα γούστα

Σας αρέσει η δημιουργική γραφή; Ή μήπως το μασάζ; Θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση ή πεζοπορία; Είστε φαν της εκπαίδευσης ή της ξαπλώστρας; Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας, θα βρείτε τον κατάλληλο προορισμό για εσάς.

5. Το μόνο που σας απασχολεί είναι το τι θα βάλετε στη βαλίτσα σας

Όλα τα άλλα, τα έχουν σκεφτεί οι διοργανωτές για εσάς.

Και φυσικά, οι προορισμοί προσφέρονται τόσο για εσάς τους μοναχικούς, όσο και για τους κοινωνικούς, τόσο για όσους είναι μόνοι όσο και για όσους έχουν οικογένεια.

Είναι γεγονός ότι η επιλογή των εναλλακτικών διακοπών αποτελεί ένα μεγάλο δώρο, πρωτίστως στον εαυτό σας!

https://enallaktikidrasi.com