Τι καλύτερο από το να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα χορταστικό, υγιεινό πρωινό και να συνεχίζεις με ένα εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου και θα αυξήσει τις καύσεις σου, κάνοντας σε να εξαφανίσεις τα περιττά κιλά πριν καν το καταλάβεις;

Ένα τέτοιο workout μας παρουσίασε μερικές ώρες πριν η Αμερικανίδα surfer και youtuber Alana Blanchard, η οποία μοιράζεται συχνά με το κοινό της τα μυστικά της για άψογο κορμί, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία το πόσο σημαντικό είναι να βάλουμε την άσκηση για τα καλά στη ζωή μας.

Η ίδια μας παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο όλες οι πολυάσχολες μπορούμε να ασκούμαστε καθημερινά, προτείνοντας μας να ξεκινάμε από νωρίς το πρωί, προκειμένου να βάλουμε τον οργανισμό μας στη διαδικασία να καίει λίπος για πολλές ώρες ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησής μας.

Σε αυτό, θα βρούμε εύκολες μεν, αποτελεσματικότατες δε ασκήσεις για όλο το σώμα, που συνδυάζουν το αερόβιο με τη γράμμωση με τον πιο δελεαστικό τρόπο! Η ίδια, μάλιστα, μας χαρίζει και μία bonus συνταγή για την αγαπημένη της πουτίγκα με φρούτα!

Αν τα κατάφερε η Alana που είναι μία τόσο πολυάσχολη μαμά, γιατί όχι κι εσύ;