facebook_page_plugin

Ψυχολογία

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι περισσότερες σχέσεις στη ζωή μας κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους.
Ποια όμως είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω;Φυσικά, κανείς -εκτός από εσένα- δεν μπορεί να σου πει αν θα είσαι έτοιμη σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο μετά το χωρισμό.

Αν παρ’όλα αυτά συνεχίζεις να είσαι μπερδεμένη, σου θέτουμε τρία ερωτήματα που θα σε βοηθήσουν, να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεσαι.
Θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση επειδή δεν αιθάνεσαι έτοιμη να μείνεις μόνη; Αν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να γίνεις επιτέλους φίλη με τη μοναξιά σου. Δεν χρειάζεται να βλέπεις με αρνητική ματιά αυτή την περίοδο.

Αντίθετα, θα έχεις επιτέλους χρόνο μόνο για τον εαυτό σου για να κάνεις ακριβώς αυτό που εσύ θέλεις.

Διασκεδασέ το!
Η ανάγκη σου για μια νέα σχέση είναι συναισθηματική ή σωματική; Αν καταφέρεις να διαχωρίσεις τις δύο έννοιες στο μυαλό σου τότε θα είσαι σε θέση να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Ένας sex buddy μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως να είσαι ξεκάθαρη στα θέλω σου από μια τέτοια σχέση.

Χρειάζεσαι πραγματικά ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου ή απλά θέλεις να στενοχωρήσεις τον πρώην; Σοφό το ρητό που λέει πως ουδείς αναντικατάστατος, αν όμως ψάχνεις τον επόμενο για να “την πεις” στον πρώην, τότε μάλλον η νέα σου σχέση είναι καταδικασμένη πριν καν ξεκινήσει.

Είτε σε σχέση είτε μόνη, πάντως, φρόντισε πρώτα να περνάς καλά με τον εαυτό σου. Θα είσαι πάντα ευτυχισμένη!

govastileto.gr

Xρειάζεται να έχεις υπομονή με τον εαυτό σου όταν τα δύσκολα κομμάτια σου βγαίνουν στην επιφάνεια.

Υπάρχουν στιγμές που το αποτέλεσμα της εσωτερικής σου εργασίας κορυφώνεται σε τούτη ακριβώς τη στιγμή· τη στιγμή που αναδύονται φόβοι, αμφιβολίες, θυμός, επιθυμίες… τις στιγμές που αναδύονται οι σκιές. Τούτες είναι οι πιο πολύτιμες στιγμές του ταξιδιού σου ως ψυχή καθώς ήρθε η ώρα να περάσεις από μέσα τους και να τις αποδεχτείς.

Αρκετές επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ένα πρόσωπο φαίνεται πιο ελκυστικό σε μια ομάδα απ' ό,τι θα φαινόταν μόνο του.
Ο Μπάρνεϊ Στίνσον, κύριος χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς «How I met your mother», υπέθεσε σε ένα επεισόδιο ότι οι άνθρωποι γίνονται αντιληπτοί ως πιο ελκυστικοί σε μια ομάδα απ’ ό,τι όταν τους βλέπουμε μεμονωμένα.

Πώς μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου
10 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτεροΑν δεν έχεις καταφέρει όλα όσα επιθυμείς στην επαγγελματική ή/και στην προσωπική σου ζωή, μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου να πιστέψει ότι η όποια αλλαγή είναι ανέφικτη. Είναι καιρός να σταματήσεις να διστάζεις να αλλάξεις το μέλλον σου επειδή φοβάσαι τι μπορεί να πάει λάθος.

Ποιές συμπεριφορές άραγε τείνουν να προσελκύουν και ποιές συμπεριφορές απωθούν τον κόσμο από δίπλα μας; Διαβάστε τις παρακάτω ιδέες και αφήστε τις να σας γίνουν συνήθειες. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό έχει βαθύ αντίκτυπο στις σχέσεις σας.

Αν είστε και δυνατό και ευαίσθητο άτομο, τότε ζείτε με έναν περίπλοκο συνδυασμό συναισθημάτων τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Δεν ζουν την ζωή που ζείτε εσείς.

Σελίδα 1 από 463

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.