Το καθετί μέσα στο σύμπαν είναι μαγνητικό και το καθετί έχει τη δική του συχνότητα. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας έχουν επίσης μαγνητισμό, και φυσικά τη δική τους συχνότητα. Τα καλά συναισθήματα σημαίνουν ότι είστε συντονισμένοι σε μια θετική συχνότητα αγάπης. Τα κακά συναισθήματα σημαίνουν ότι είστε σε αρνητική συχνότητα. Το πως αισθάνεστε, καλά ή άσχημα, προσδιορίζει τη συχνότητά σας και, σαν ένας μαγνήτης, προσελκύετε τους ανθρώπους, τις συνθήκες και τις κι περιστάσεις που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα!
Αν αισθάνεστε ενθουσιασμό, η συχνότητα του ενθουσιασμού στην οποία εκπέμπετε θα προσελκύσει ενθουσιώδεις ανθρώπους, συνθήκες και περιστάσεις. Αν φοβάστε, η συχνότητα του φόβου θα προσελκύσει ανθρώπους, συνθήκες και περιστάσεις γεμάτα φόβο. Δεν έχετε ποτέ λόγο ι να αναρωτιέστε σχετικά με τη συχνότητα στην οποία είστε συντονισμένοι, επειδή η συχνότητά σας ταυτίζεται απαρέγκλιτα με αυτό που αισθάνεστε! Μπορείτε να αλλάξετε συχνότητα οποιαδήποτε στιγμή, αλλάζοντας το πώς αισθάνεστε, και τα πάντα γύρω σας θα αλλάξουν, επειδή θα έχετε συντονιστεί σε νέα συχνότητα.
Πάρτε οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή σας και μπορεί να έχετε κάθε δυνατό αποτέλεσμα. Και αυτό επειδή μπορείτε να νιώσετε άπειρα διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τη συγκεκριμένη κατάσταση!
Μια σχέση μπορεί να βρίσκεται σε συχνότητα ευτυχίας, αγαλλίασης, έξαψης, ικανοποίησης ή οποιουδήποτε άλλου καλού συναισθήματος. Μια σχέση μπορεί επίσης να βρίσκεται σε συχνότητα ανίας, απογοήτευσης, ανησυχίας, μνησικακίας, κατάθλιψης ή οποιουδήποτε άλλου και κακού συναισθήματος. Κι όμως, είναι πιθανή οποιαδήποτε έκβαση στη σχέση αυτή! Και ο τρόπος που αισθάνεστε προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχτεί. Όποιο συναίσθημα εκπέμπετε για τη σχέση είναι αυτό ακριβώς που θα λάβετε πίσω. Αν, κατά βάση, αισθάνεστε χαρά για τη σχέση και εκπέμπετε αγάπη, θα πρέπει να λάβετε χαρά καί αγάπη μέσα από αυτή, επειδή σ' αυτή τη συχνότητα έχετε συντονιστεί

«Μια αλλαγή συναισθήματος είναι μια αλλαγή πεπρωμένου».
Νεβιλ Γκονταρντ (1905-1972)
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣ/http://angeligeorgia.blogspot.com/