Υλικά

300 γραμμάρια πατάτες

150 γραμμάρια ρύζι

70 γραμμάρια παρμεζάνα

3 κρόκοι αυγών

Τριμμένη φρυγανιά και αυγό για το πανάρισμα

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι και τις πατάτες σε δύο διαφορετικές κατσαρόλες. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες ενώ είναι ακόμα ζεστές και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε σε ένα μπολ το ρύζι, τις πατάτες, την παρμεζάνα, τα αυγά και ανακατεύουμε. Φτιάχνουμε μπάλες και τις πανάρουμε με το μίγμα αυγό και φρυγανιά.

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις κροκέτες. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Photo credits:www.mygorgeousrecipes.com-

https://jenny.gr