facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 23/11

Διάφορες δυναμικές είναι κινητοποιημένες σήμερα στον ουράνιο θόλο. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μας δίνει την ευκαιρία να εστιάσουμε στις ανάγκες των σχέσεων και των συνεργασιών που έχουμε στην ζωή μας. Η σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη και της Σελήνης με τον Κρόνο και Πλούτωνα μπορεί να περιπλέξει τις διαπροσωπικές μας σχέση και να κάνει δυσκολότερη την επικοινωνία ωστόσο η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με τον Χείρωνα μας βοηθά να είμαστε σε επαφή με τα συναισθήματα μας και με ευκολία να μπαίνουμε στην θέση του άλλου, όπου αυτή η διαδικασία είναι αναγκαία. . .

Κριός

Η δυναμική της ημέρας έχει διάφορες κατευθύνσεις για σένα. Άλλοτε μπορεί να νιώθεις πως βρίσκεις την άκρη σε κάτι που σε ενδιαφέρει και άλλοτε ότι βρίσκεται πάλι στην μέση μιας κατάστασης που θέλει χρόνο για να ξεκαθαριστεί. Παλιές προσδοκίες ανταγωνίζονται νέες επιθυμίες και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις χρόνο. Καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. . .

Ταύρος

Νέα ξεκινήματα μπορείς να κάνεις σήμερα ή να προχωρήσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει οπότε τα εμπόδια θα είναι σίγουρα λιγότερα ή με μικρότερη ένταση. Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου σήμερα είναι πως χρειάζεται να έχεις καλή εστίαση και πειθαρχεία. Η συνέπεια επίσης είναι σημαντική. . .

Δίδυμοι

Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και οι σκέψεις τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις σήμερα. Άνθρωποι μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά ωστόσο χρειάζεται να φιλτράρεις οτιδήποτε ακούς τσεκάροντας την ορθότητα τους. Ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες σχετικά με τα σχέδια σου, εσύ έχεις την ικανότητα μέσω της κοινής λογικής να αποφασίσεις και να πράξεις το σωστό. . .

Καρκίνος

Είναι αλήθεια πως άλλοι άνθρωποι έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα και μπορεί αυτό να είναι ένα βάρος στους ώμους σου σήμερα. Όσο και αν είναι δύσκολο να το πιστέψεις, η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πιστεύεις. Η υπομονή σου είναι σημαντικό κλειδί σήμερα πριν πεις ή αποφασίσεις το οτιδήποτε. Επίσης καλύτερα θα είναι να περιμένεις την καταλληλότερη στιγμή για να ενεργήσεις. Η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει. . .

Λέων

Η φαντασία σου και η χαρά της δημιουργίας είναι σημαντική για την ζωή σου και σήμερα είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία σου. Μπορείς να κρατήσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου για σένα και να μην τις μοιραστείς, ωστόσο μπορείς να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να διατηρήσεις ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σου. . .

Παρθένος

Η αφθονία βρίσκεται στην καρδιά σου και στα όμορφα συναισθήματα που κινητοποιούνται μέσα σου. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να έρθεις σε επαφή με όλα τα καλά αγαθά που έχεις στην ζωή σου. Όλα τα θετικά πράγματα που έχεις καταφέρει και είσαι ευγνώμον που έχεις στην ζωή σου. Η συνειδητότητα σε φέρνει πιο κοντά στις αξίες σου στο σήμερα και σε βοηθά να δημιουργήσεις έναν ισχυρό μαγνήτη για το μέλλον. . .

Ζυγός

Η καλοσύνη σου και η ανάλαφρη υφή που έχουν τα λόγια σου σε χαρακτηρίζουν και σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σου είναι περισσότερο ορατά. Το υπόλοιπο όμως σκηνικό δεν είναι υποστηρικτικό γιαυτό χρειάζεται να αποφύγεις να γίνεις ο σάκος του μποξ στην προσπάθεια σου να βοηθήσεις όποιον πιστεύεις πως το έχει ανάγκη. Εστίασε μόνο σε ότι σε ενδιαφέρει και σε οτιδήποτε έχει θετικό αντίκτυπο σε σένα. . .

Σκορπιός

Η διαίσθηση σου είναι πολύ ενεργή σήμερα και ιδιαίτερα βοηθητική. Μπορείς να πιάσεις τα λεπτά στρώματα που δημιουργούνται γύρω από μια συνομιλία, μέσα σε μια ματιά, πίσω από ένα μήνυμα. Δεν είναι ανάγκη σήμερα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και τα σχέδια σου παρά μόνο αν το άτομο που έχεις απέναντι σου είναι το πλέον κατάλληλο για να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να επωφεληθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για κάτι που θέλεις και σε κάνει να χαμογελάς. Μπορείς να προσφέρεις την βοήθεια σου και να στηρίξεις κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Η ευγνωμοσύνη που νιώθεις είναι σημαντική και οι δονήσεις που δημιουργείς λειτουργούν σε πολλά επίπεδα. Είναι σίγουρο πως αυτή η θετική ενέργεια θα σου επιστρέψει με κάποιον τρόπο. . .

Αιγόκερως

Μπορείς να σκεφτείς τρόπους που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σου και θα προωθήσουν τις φιλοδοξίες σου σήμερα. Η χαρά όταν ελέγχεις την κατάσταση είναι μεγάλη και χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Αναλογίσου που βρισκόσουν χτες που βρίσκεσαι σήμερα. Αφιερώσου σε μια αποστολή που έχεις επιλέξει ή βρίσκεσαι στην διαδικασία να δημιουργήσεις. . .

Υδροχόος

Νέες ιδέες και σκέψεις γεννιούνται τώρα και μπορείς να αφουγκραστείς την στιγμή για να έρθουν εμπνεύσεις. Οι δυνάμεις σου είναι το όπλο σου και είσαι έτοιμος/η να αναζητήσεις μια νέα περιπέτεια μόνος/η ή με κάποιον της επιλογής σου. Δες την πανοραμική εικόνα και μην σταθείς σε λεπτομέρειες σήμερα. . .

Ιχθύες

Σήμερα η μέρα χρειάζεται να είναι πιο χαλαρή και να μην ασχοληθείς με πράγματα τα οποία απαιτούν πολλή ενέργεια για να ολοκληρωθούν. Θέματα με την οικογένεια ή βαθύτερες επιθυμίες μπορεί να κινητοποιηθούν και χρειάζεσαι αρκετή δόση κουράγιου ώστε να κρατήσεις την ισορροπία τόσο έξω όσο και μέσα σου

https://astroguide.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.