facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18/08/2022

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 

Η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με τους Ήλιο και Κρόνο. Αυτές οι πλανητικές δυναμικές θα μπορούσαν να φέρουν εντάσεις και να κινητοποιήσουν έντονα την ανάγκη να δράσουμε προς προσωπικές επιθυμίες ανεξάρτητα αν αυτό θα αρέσει ή όχι στους γύρω μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να είναι δυσκολότερο να συνδυάσετε την ανάγκη σας για χαλάρωση και τις υποχρεώσεις που τρέχουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Καλό θα είναι να φτιάξετε ένα πλάνο, να δώσετε προτεραιότητες και κυρίως να σεβαστείτε τους χρόνους και τις επιθυμίες σας.

Για τους Ταύρους, δύσκολα θα μπορέσετε να συνδυάσετε σήμερα όλα όσα θέλετε να κάνετε γιαυτό καλό θα είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα. Ακόμη και αν δεν καταφέρετε να τα στριμώξετε όλα σήμερα, μην απογοητευτείτε. Καλύτερα να πάνε λίγο πιο πίσω παρά να αγχωθείτε.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας αγχώσουν ή να νιώσετε πως χρειάζεται να βάλετε μια τάξη στα πράγματα. Ανεξάρτητα το πώς νιώθετε καλό θα είναι να προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε μόνη/ος σας τα δεδομένα, με την ησυχία σας και στους δικούς σας χρόνους.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θέλετε αλλά προσπαθήστε να λειτουργήσετε αυτόνομα. Οι πλανητικές ενέργειες είναι πάρα πολύ δυνατές γιαυτό καλό θα είναι να αποφύγετε συνεργασίες – τουλάχιστον με άτομα τα οποία δεν ακολουθείτε την ίδια οδό ή δεν έχετε κοινό στόχο.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τη διαφορά αυτές τις ημέρες και σας βοηθά να στηρίξετε ότι πρεσβεύετε. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρνουν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο είναι σίγουρο πως με την κατάλληλη διπλωματική στάση θα καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες των καταστάσεων γύρω σας ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Αυτή τη διαδικασία την υποστηρίζουν οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές αρκεί να έχετε τη διάθεση να αφήσετε πίσω πράγματα που δεν λειτουργούν πια αποτελεσματικά, οπότε δεν σας είναι πια χρήσιμα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με ότι σας ενοχλεί, να το αναγνωρίσετε και να το αποδεχθείτε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να προχωρήσετε παραγωγικά και να κάνετε δημιουργικά πράγματα χωρίς κάτι να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Άρη και τον Ουρανό απέναντί σας συνδυαστικά με τον Ήλιο και τον Κρόνο σε κομβικά σημεία, δεν υπόσχονται ηρεμία και ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Αυτό είναι κάτι που αφού το γνωρίζετε μπορείτε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς και να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που νιώθετε πως μπορεί να σας φορτίσουν.

Για τους Τοξότες, μια καθημερινή σας δραστηριότητα ή κάτι που αφορά την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να πάρει χρόνο και ενέργεια με κάποιον τρόπο. Δώστε τη πρέπουσα σημασία και προσπαθήστε να διευθετήσετε τα πράγματα μόνη/ος για να έχετε αυτονομία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες βάσει τις επιθυμίες και τις προσωπικές ανάγκες. Ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα με ηρεμία και χωρίς βιασύνη.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και εργασίας καλό θα είναι να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή. Επίσης ζητήματα τα οποία αφορούν και άλλους ανθρώπους καλό θα είναι να τα δείτε με ηρεμία και προσαρμοστική διάθεση. Μην δράσετε παρορμητικά ή χωρίς να έχετε οργανωθεί κατάλληλα.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία καθώς και οι μετακινήσεις σας σήμερα χρειάζονται προσοχή. Λειτουργείστε χωρίς βιασύνη και με μεθοδικότητα. Οι παρορμητικές κινήσεις, χωρίς σκέψη, μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε διλλήματα ή να κάνετε λάθη.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.