facebook_page_plugin

Finger cookies – αφράτα με λίγα υλικά

 

ΥΛΙΚΑ

4 αυγά
300 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
150 γρ σπορέλαιο
100 γρ κακάο
1 φαριναπ
Σταγόνες σοκολάτας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά μέ τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτω και το σπορέλαιο

Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας τελευταία τη φαρινα και τις σταγόνες

Αφού βάλουμε τη φαρινα βάζουμε και τις σταγόνες κι ανακατεύουμε με το χέρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 στον αέρα και σε μια λαδόκολλα βάζουμε κουτάλια κουτάλια από το μείγμα σε απόσταση

Ψήνουμε μέχρι να κάνουν τα πρώτα σκασίματα

Η Συνταγή είναι από Geri Dako – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

https://www.xrysessyntages.gr/

 

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.